MALATYA / ARAPGİR - Arapgir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ara

16 Aralık tarihinde okulumuzda veli toplantısı yapıldı. Okulumuz müdürü Fikret GÜLER´in konuşma yapmasıyla başlayan toplantı, velilerin öğretmenlerden öğrencileri hakkında bilgi alışının ardından sona erdi.

Ara

14.12.2015 Okulumuzda Etik İlkeleri Davranış Eğitimi ile İlgili Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişi Mehmet ERTEM Tarfından Seminer Verildi.

Ara

Okul  yemeğimiz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık POLAT ında katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuz 12ATLB Motorlu Araçlar Teknolojisi Öğrencisi Ali Kuzhan Okul meclis başkanı seçildi.Öğrencimize görevinde başarılar dileriz.

Kas

Okulumuzda okul meclisi seçimi demokratik oylama ile gerçekleştirildi.

Aday Öğrencilerimiz

-ENES GÜNER

-ERCAN BEROJE

-ALİ KUZHAN

-ALİ HAYDAR HAMURKESEN

Ekm

2015-2015 Eğitim Öğretim yılı 29 EKİM Töreni tüm okullarımızın,ilçe Belediye Başkanımızın,İlçe Kaymakamı ve Garnizon komutanımızın katılımlarıyla geçekleştirildi.

Ekm

29 EKİM töreni çerçevesinde Okulumuz öğrencilerinden Hacı Mehmet FIRAT  AKINCILAR şiirini okudu.Öğrencmize başarılar dileriz.

Ekm

Toplantı Okul Müdürümüz Fiktret Güler Başkanlığında gerçekleştirildi. Tüm Alan Dal ve Kültür öğretmenlerimiz toplantıya katıldı.

Nis

Kutlu doğum haftası programı tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla geçekleştirilmiştir.Programa katılan öğretmen ve öğrencilerimize lokum ve gül dağıtılmıştır.Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

ARAPGİR MTAL VE TÜRK KIZILAYI İLE ORTAKLAŞA DÜZENLEDİĞİMİZ KAN BAĞIŞI KAMPANYASINI DESTEKLEYEN BAŞTA OKUL MÜDÜRÜMÜZ FİKRET GÜLER OLMAK ÜZERE ARAPGİR KADIN KOLLARINA DEĞERLİ MESLEKTAŞLARIMIZA VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNARIZ.

Mrt

Gençlik Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği 2014-2015 liseler arası futbol turnuvasında 28 takım arasında Malatya ikincisi olan Arapgir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini tebrik eden İlçe  Kaymakamı Tekin ERDEMİR öğrencilerimizi ödüllendirerek, öğrencilerden bu başarıların devamını istedi. Ayrıca bu başarıları derslerinde de göstermelerini  istedi.Takımı çalıştıran Ali TOKTAŞ bütün oyuncuları tebrik ediyorum iyi bir oyun çıkardılar ve turnuvada Malatya ikincisi olduk bu başarıyı bizden desteklerini esirgemeyen okul müdürümüz Fikret GÜLER’e ve bütün Arapgir’e armağan ediyoruz dedi.Takım Kaptanı Mahmut BOZKURT bu yıl il ikincisi olduk ileriki yıllarda il birincisi olmak istediklerini hatta Türkiye’de dereceye gireceklerini söyledi

Mrt

Kütüphane haftası etkinlikleri okulumuz edebiyat öğretmeni Mehtap DELİBAŞ ve tarih öğretmeni  Hacı KEÇECİ rehberliğinde öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.Öğrencilerimizinde katılımıyla ilçe kütüphanesine ziyaret düzenlendi.

Mrt

Çanakkale Şehitlerini  anma programı ilçemiz Arapgir de  tüm okullarımızın ve davetlilerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.Bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde emeği olan başta Müdürümüz Fikret GÜLER, tüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize  teşekkür ederiz.