MALATYA / ARAPGİR - Arapgir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu teknolojinin yararları ve zararları konulu münazara etkinliği yapıldı. Etkinliğe Arapgir ilçe Kaymakamı Salih SAK,ilçe Milli Eğitim Müdürü Sadık ÖZDEMİR,kurum amirleri,okul müdürleri,öğretmen ve öğrencilerimiz katıldı.

Mrt

Okulumuz Öğrencilerimize  yönelik “Ergenlik Dönemi Gelişim Özellikleri “ konulu seminer tek oturumda gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz Arapgir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi zümre öğretmenler kurulu toplantısı 08.02.2017 tarihinde tüm öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kas

Arapgir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak gerçekleştirdiğimiz geleneksel 24 Kasım Öğretmenler günü yemeği.

Okulumuzu tanıtım broşürü hazırlanmıştır.

May

Okulumuzun düzenlediği Kutlu Doğum programı 75. Yıl İmkb Yatılı İlköğretim Okulu Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirildi. Programa İlçe Kaymakamı, İlçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Müftüsü, İdari Amirler, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

20 Nisan tarihinde okulumuzda veli toplantısı yapıldı. Okulumuz müdürü Fikret GÜLER´in konuşma yapmasıyla başlayan toplantı, velilerin öğretmenlerden öğrencileri hakkında bilgi alışının ardından sona erdi.

Mrt