MALATYA / ARAPGİR - Arapgir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Okulumuzun düzenlediği Kutlu Doğum programı 75. Yıl İmkb Yatılı İlköğretim Okulu Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirildi. Programa İlçe Kaymakamı, İlçe Kaymakamı, Garnizon Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Müftüsü, İdari Amirler, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

20 Nisan tarihinde okulumuzda veli toplantısı yapıldı. Okulumuz müdürü Fikret GÜLER´in konuşma yapmasıyla başlayan toplantı, velilerin öğretmenlerden öğrencileri hakkında bilgi alışının ardından sona erdi.

Nis

Ara

16 Aralık tarihinde okulumuzda veli toplantısı yapıldı. Okulumuz müdürü Fikret GÜLER´in konuşma yapmasıyla başlayan toplantı, velilerin öğretmenlerden öğrencileri hakkında bilgi alışının ardından sona erdi.

Ara

14.12.2015 Okulumuzda Etik İlkeleri Davranış Eğitimi ile İlgili Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişi Mehmet ERTEM Tarfından Seminer Verildi.

Ara

Okul  yemeğimiz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık POLAT ında katılımlarıyla gerçekleştirildi.