MALATYA / ARAPGİR - Arapgir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

2.Dönem aşı zümre öğretmenler kurulu toplantısı tüm öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kas

Okulumuzda okul yönetimi tarafından  24 kasım öğretmenler günü yemeği düzenlendi.Öğretmenlerimiz arasındaki iletişimi güçlendirmek ve motive etmek amacıyla hediyeler verildi.Öğretmenlerimize hediyeleri okul müdürümüz Fikret GÜLER  tarafından takdim edildi.

Kas

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI ZÜMRE ÖĞRETMENLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI.

Haz

Okulumuzda hocalarımız tarafından iftar yemeği verildi.

Haz

Arapgir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 2016-2017 eğitim öğretim yılı 2.dönem sene sonu zümre öğretmenler kurulu toplantısı yapıldı.

Haz

Arapgir Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi olarak tüm bölümlerimizin katılımıyla sene sonu sergisi Hükümet konağının öünündeki bahçede açıldı.Tüm arapgir halkı sergimize davet edildi.

May

Başta okul müdürümüz Fikret GÜLER olmak üzere tüm öğretmenlerimizin ve velilerin katılımıyla 2.dönem veli toplantısı gerçekleştirildi.

Nis

Okulumuzun düzenlediği Kutlu Doğum programı başta Kaymakamımız Salih SAK ve Arapgir ilçe Belediye Başkanımız Haluk CÖMERTOĞLU nun katılımlarıyla gerçekleştirilirdi.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve büyük çaba sarfeden öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Satranç tunuvamız başta okul müdürümüz Fikret GÜLER olmak üzere okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerimizin katılımıyla başladı. turnuvamızda kazanan öğrenciler ikinci tura katılmaya hak kazandılar.

Nis

Arapgir Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi olarak düzenlediğimiz öğrenciler arası futbol turnuvası şampiyonu Kaynakçılar isimli takım oldu.Şampiyon takıma madalyaları Başta okul müdürümüz Fikret GÜLER olmak üzere öğretmenlerimizce verildi.

Nis

Okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu teknolojinin yararları ve zararları konulu münazara etkinliği yapıldı. Etkinliğe Arapgir ilçe Kaymakamı Salih SAK,ilçe Milli Eğitim Müdürü Sadık ÖZDEMİR,kurum amirleri,okul müdürleri,öğretmen ve öğrencilerimiz katıldı.

Mrt

Okulumuz Öğrencilerimize  yönelik “Ergenlik Dönemi Gelişim Özellikleri “ konulu seminer tek oturumda gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuz Arapgir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi zümre öğretmenler kurulu toplantısı 08.02.2017 tarihinde tüm öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kas

Arapgir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak gerçekleştirdiğimiz geleneksel 24 Kasım Öğretmenler günü yemeği.

Haz

Okulumuzu tanıtım broşürü hazırlanmıştır.